KAT-METAL OY

Suomessa 19 henkilöä työllistävä Kat-Metal Oy kierrättää jalometallipitoiset materiaalit, kuten katalysaattorit ja elektroniikkaromun, ympäristöystävällisesti ja Suomen parhailla hinnoilla.

Kanssamme on helppo tehdä töitä, sillä kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaan näkökulmasta. Noutopalvelu ja rahti kulkee, palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa. Täytämme vaativat ISO 14001:2015 sertifikaattivaatimukset.

Me tiedämme, mitä teemme.

Asianmukainen kalusto

Myös kalustomme täyttää vaadittavat kriteerit. Jätelain mukaisesti kaikki käytössä olevat kuorma- ja pakettiautot sekä peräkärryt ovat rekisteröity ELY-keskuksen jätehuoltorekisteriin. Teemme jokaisesta kierrätysmateriaalin kuljetuksesta tai vastaanotosta siirtoasiakirjan.

TARKASTI YMPÄRISTÖÄ SUOJELLEN

Käytöstä poistettujen katalysaattoreiden ja romuelektroniikan kierrätys sekä niiden raaka-aineiden uudelleenkäyttö on mittava ympäristöteko. Mahdollisimman suuri osa romumateriaalista päätyy uudelleenkäyttöön, kun romun syntyhetken ja raaka-aineiden uudelleenkäytön välivaiheet ovat kaikkien toimijoiden kannalta sujuvia ja kannattavia.

Järjestelmällinen keräysmenetelmämme mahdollistaa nopean noudon suoraan keräyspisteistä ja markkinoiden mukaisen hinta-arvioinnin. Ympäristölakien mukaisesti toimiminen heijastaa arvojamme, jotka ovat ympäristön pilaantumisen ehkäiseminen, toiminnan läpinäkyvyys sekä luotettavuus. Toimintamme täyttää ISO 14001:2015 sertifikaattivaatimukset ja on sertifioitu 18.4.2016.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme myös kierrätyskäytäntöihin ja tuotetuntemukseen liittyvää opastusta ja konsultointia.