fbpx
Loading...
Yritys & Ympäristö 2019-01-30T17:20:57+02:00

KAT-METAL OY

Kat-Metal Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen kierrätysalan yritys. Päätoimialamme on jalometallipitoisten materiaalien, kuten katalysaattoreiden ja elektroniikkaromun, kierrätys. Vahvuuksiamme ovat vankka ammattitaito, nopea ja luotettava toiminta sekä tehokkaat ja ympäristöystävälliset työskentelytavat.

Yritys työllistää Suomessa 15 henkilöä.

Kalusto

Käytössämme olevat kuorma- ja pakettiautot sekä peräkärryt ovat kaikki jätelain 94§:n mukaisesti rekisteröity Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen jätehuoltorekisteriin ja teemme jokaisesta kierrätysmateriaalin kuljetuksesta tai vastaanotosta siirtoasiakirjan.

YMPÄRISTÖPOLITIIKKA

Käytöstä poistettujen katalysaattoreiden ja romuelektroniikan kierrätys ja niihin sitoutuneiden raaka-aineiden uudelleenkäyttö on ympäristöteko. Tavoitteenamme on tehdä romun syntyhetken ja raaka-aineen uudelleenkäytön välisistä materiaalivirroista kaikkien väliportaan toimijoiden näkökulmasta sujuvaa, helppoa ja kannattavaa. Tällöin mahdollisimman suuri osa romumateriaalista todella päätyy uudelleenkäyttöön.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että meille materiaalia keräävät ja toimittavat yritykset saavat oikeudenmukaisen ja markkinahintaisen korvauksen haltuumme luovuttamastaan materiaalista. Käytössämme on järjestelmällinen keräysmenetelmä, joka mahdollistaa nopean hinta-arvioinnin ja materiaalin noudon suoraan keräyspisteistä. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme kierrätyskäytäntöihin ja tuotetuntemukseen liittyvää konsultointia ja opastusta. Yrityksemme arvoja ovat ympäristöystävällisyys, toiminnan läpinäkyvyys sekä luotettavuus.

Sitoudumme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen ja ympäristönsuojeluun liittyvien lakien ja asetusten noudattamiseen. Samoja asioita arvostamme ja edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme ja käsittelemiemme tuotteiden jatkojalostajilta. Toimimme ympäristönsuojelun tasoa parantaen ISO 14001 ympäristöjärjestelmän jatkuvan parantamisen kautta.

Tarkkaa toimintaa

Meillä on voimassaolevat ympäristöluvat kaikille kierrättämillemme materiaalijakeille ja toimimme tarkasti Suomen lakeja noudattaen. Yrityksemme täyttää ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatin tarkat vaatimukset ja toiminta on sertifioitu 18.04.2016.