fbpx
Loading...
Elektroniikkakierrätys 2018-08-10T21:21:19+02:00

Elektroniikkakierrätys

Ostamme yrityksiltä elektroniikkaromua, kuten esimerkiksi tietokoneiden piirilevyjä, vanhoja matkapuhelimia, telekeskusromua, kovalevyjä, CD-asemia, digibokseja sekä monia muita tuotteita.

Useimmissa piirilevyissä tai niiden komponenteissa on muun muassa kultaa, hopeaa, palladiumia ja kuparia. Materiaalin hyvitysarvo perustuu edellä mainittujen metallien määrään.

Voimme noutaa piirilevyt asiakkaalta tai ne voidaan lähettää rahtiteitse, varsinkin suuremmat erät. Materiaalin saavuttua käsittelylaitoksellemme otamme sen heti käsittelyyn. Se esikäsitellään, lajitellaan, punnitaan ja hinnoitellaan. Tämän jälkeen hyvitämme ne heti ja murskaamme valmiit piirilevyt omalla murskaimellamme.

Valmis murske pakataan huolellisesti ja lähetetään sulattamoon, jossa siitä saadaan taas uusia raaka-aineita. Murskausprosessin aikana syntyvä jalometallipitoinen pöly kerääntyy tehokkaan sykloni-imurin säiliöön. Säiliön täyttyessä pölykin lähetetään sulattamoon loppukäsittelyyn.

Tietoturvajätteet

Meille voi huoletta luovuttaa myös tietoturvajätteitä, sillä vastaanotamme kaikki materiaalit ainoastaan kierrätystarkoituksessa. Meiltä saa tarvittaessa myös hävitystodistukset.