Elektroniikkakierrätys

Ostamme yrityksiltä elektroniikkaromua, myös tietoturvajätettä sisältävää elektroniikkaa. Voimme noutaa romun paikan päältä, tai voit lähettää elektroniikkaromua meille Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin kautta. Lue lisää kohdasta ”Romu kulkee myös rahdilla”.

Otamme vastaan mm. tietokoneiden piirilevyjä, vanhoja matkapuhelimia, telekeskusromua, kovalevyjä, CD-asemia sekä monia muita tuotteita. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan yksittäisiä tuotteita.

Hinnoittelu ja kierrätysprosessi

Useimmissa piirilevyissä tai niiden komponenteissa on muun muassa kultaa, hopeaa, palladiumia ja kuparia. Materiaalin hyvitysarvo perustuu edellä mainittujen metallien määrään.

Kun tuotteet saapuvat käsittelylaitoksellemme Tervajoelle, lajittelemme, punnitsemme ja hinnoittelemme elektroniikkaromun. Tämän jälkeen hyvitämme ne asiakkaalle.

Piirilevyt murskataan omalla murskaimella ja valmis murske lähetetään sulattamoon. Tehokas sykloni-imuri kerää murskausprosessissa syntyvän jalometallipitoisen pölyn, joka sekin lähetetään sulattamoon loppukäsittelyyn.

Elektroninen tietoturvajäte

Kat-Metal kierrättää myös elektronista tietoturvajätettä. Meiltä saatte tarvittaessa myös hävitystodistukset.

Romu kulkee myös rahdilla

Meillä on sopimukset Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin kanssa. Kaikista logistiikan kustannuksista sovitaan aina erikseen. Meidän tekemät noudot ovat ilmaisia, sillä suunnittelemme joka reitille mahdollisimman täysiä kuormia mahdollisimman fiksulla aikataululla. Logistiset asiat mietitään aina tapauskohtaisesti ja vaihtoehtoja on rajattomasti. Kysyäksesi lisää rahtiasioista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.