Katalysaattorit

Tiesitkö, että yhdestä katalysaattorista löytyy usein sama määrä platinaa, kuin tonnissa louhittua kiviainesta? Kierrättäminen vähentää louhinnan tarvetta ja säästää näin luontoa. Meille ympäristöystävällisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme, ja siksi aloitimme kierrättämisen katalysaattoreista

Katalysaattoreiden kierrätys Suomen parhailla hinnoilla

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti standardien mukaisesti. Aiemmin Suomessa ei ollut tehokasta kierrätysjärjestelmää katalysaattoreille.
Nyt kierrättäminen on helppoa ja kannattavaa.

Katalysaattoreiden kierrätys

Ostamme ajoneuvojen sekä teollisuuden jalometallipitoisia katalysaattoreita.

Nouto ja hinnoittelu

Jokaiselle katalysaattorille on oma hintansa, joka perustuu jalometallipitoisuuksiin. Pitoisuudet tarkistetaan kuorista löytyvien koodien avulla ajantasaisista järjestelmistä, joita ylläpidämme itse. Jos koodia ei löydy tai kyseistä katalysaattoria ei ole järjestelmässä, meillä on työkalut analyysin tekoon. Maksu suoritetaan heti tavaran saavuttua käsittelylaitoksellemme Tervajoelle.

Noudamme romun paikan päältä ELY-keskuksen jätehuoltorekisteriin rekisteröidyllä kalustollamme.

Ostamme myös keraamisia kennostoja ja dieselpartikkeleita, sekä yksittäisiä, rikkinäisiä tai kuorettomia katalysaattoreita. Huomioithan, ettemme hyvitä tyhjiä, mutta esimerkiksi puolikkaista maksamme puolikkaan hinnan.

Romu kulkee myös rahdilla

Meillä on sopimukset Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin kanssa. Yksittäiset tai pienet määrät katalysaattoreita voi hyvinkin lähettää rahtiteitse. Kaikista logistiikan kustannuksista sovitaan aina erikseen. Noudot ovat ilmaisia, sillä suunnittelemme joka reitille mahdollisimman täysiä kuormia mahdollisimman fiksulla aikataululla. Logistiset asiat mietitään aina tapauskohtaisesti ja vaihtoehtoja on rajattomasti. Kysyäksesi lisää rahtiasioista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Katalysaattoreiden käsittely

Käsittelylaitoksellamme Tervajoella on erityisesti katalysaattoreiden käsittelyyn tarkoitettu ja rakennettu leikkuuasema. Hyvin varusteltu laboratoriomme mahdollistaa tarkkojen analyysien teon.

Materiaalit prosessoidaan huolellisesti sulatuskuntoon Kat-Metalin omilla huippulaitteilla. Parannamme prosesseja ja analysointeja jatkuvasti uusiutuvalla laitteistolla ja työstämisellä.